IDNINAPROM është kompani private e formuar në vitin 1990, veprimtaria themelore e të cilës është punët përfunduese zejtare në ndërtimtari, në veçanti shitje dhe instalim të shtresave të dyshemesë.

Ne vitet e kaluara IDNINAPROM u rrit në një ndër kompanitë më kredibile nga lëmia e shtresave të dyshemeve në Maqedoni. Kjo si shkak i furnizimit me kohë dhe ekzekutimit kualitativ te klientët të shumtë të kënaqur. Deri më tani kemi realizuar dhe instaluar më shumë se 500.000 m² lloje të ndryshme të shtresave të dyshemeve.

Programi ynë i shtresave të dyshemeve përfshin këto produkte nga partnerët tanë:
Fatra - prodhues çek i PVC dyshemeve nga vinili

Infloor - prodhues gjerman i dyshemeve nga tekstili në rollnë
Heuga - prodhues holandez i dyshemeve ga tekstili në pllaka
MERO TSK - prodhues gjerman i dyshemeve të ngritura elektrostatike
Nora - gjerman i dyshemve nga goma

Që kënaqësia Juaj nga hapësira shtëpiake ose punuese të jetë e kompletuar, kemi fshirëse hyrëse, shtresa anti-lodhëse (anti-fatigue mats) dhe traka jo-reshqitëse nga programi 3М Facilities Care & Cleaning.

IDNINAPROM disponon me hapësirë të veten të magazines, në të cilën në secilën kohë ka rezerva prej rreth 10.000 m² lloje të ndryshme të dyshemeve. Poashtu, disponon me paisje dhe vegla komplete për realizim të suksesshëm dhe kualitativ të veprimtarisë. Kompania ka më shumë të punësuar me kohë të pacaktuar por edhe bashkëpunëtorë të jashtëm, gjë që siguron realizim me kohë dhe kualitativ të obligimeve të ndëmarra. 

Motoja jonë është KREATIVITET, UNIKALITET DHE QËNDRUESHMËRI.

Покрај испораката и инсталирањето на подни облоги, Иднинапром има развиено неколку производи за домашен и медицински ентериер.

 

 .
.

Idninaprom DOO Skopje
Bul.she.Kliment Ohridski 20a/6
1000 Shkup, Republika e Maqedonisë
Tel/fax: +389-2-3222501
Tel: +389-2-3224210
E-mail:info@idninaprom.com.mk

 

Веб страницата користи колачиња (cookies) за да Ви овозможиме најдобро корисничко искуство. Прочитај повеќе.