Nora®
гумената подната облога веќе десетици години е сведски водечки производ во областа на природните коучукови подни облоги. Карактеристични по својата еластичност, огноотпорност и отпорност на отпушоци од цигари, висок степен на отпорност на абразија, висока димензионална стабилност, висока отпорност на масти и масла. Тие можат да се испорачуваат како во плочи така и во ролни. Nora® подните облоги се поделени во следниве основни групи на производи: Norament®, Noraplan® и Nora® подни облоги за специјална намена.


                                         


Norament® се испорачува исклучиво во плочи. Се произведуваат со вулканизација во високопритисни преси и се одликуваат со абсолутна прецизност на димензиите и највисок квалитет. Покрај карактеристичниот бобичаст изглед на површината овој програм содржи многубројни примероци на површината како: удар со чекан (кора од портокал), структуирана површина или мазна површина.

Noraplan® може да се испорача како во плочи така и во ролни, и нуди широка палета на бои, со непрофилирана површина на гумената подна облога.

                                      

 

 .
.

Иднинапром ДОО Скопје
Бул.св.Климент Охридски бр.20а/6
1000 Скопје, Република Македонија
Tел./факс: +389-2-3222501
Тел.: +389-2-3224210
Е-меил: info@idninaprom.com.mk

Веб страницата користи колачиња (cookies) за да Ви овозможиме најдобро корисничко искуство. Прочитај повеќе.