Nora® shtresa dyshemeje nga goma tani më me dekada është prodhim botëror udhëheqës nga lëmia e shtresave të dyshemeve natyrore nga kauçuku. Karakteristike për nga elasticiteti i tyre, rezistencë nga zjarri, rezistencë nga mbetjet e cigareve, nivel i lartë i rezistencës nga gërryerja, stabilitet të lartë dimensional, rezistencë të lartë nga vajrat dhe yndyrrat. Ato mund të furnizohen si në pllaka ashtu edhe në rrollna. Nora® shtresat e dyshemeve janë të ndara në grupet vijuese themelore të prodhimeve: Norament®, Noraplan® dhe Nora® shtresat e dyshemeve për dedikim special.


                                         


Norament® furnizohet vetëm si pllaka. Prodhohen me vullkanizim në presa shtypëse dhe dallohen me precizitet absolut të dimensioneve dhe kualitet më të lartë. Përveç pamjes karakteristike të sipërfaqes së rumbullakët ky program përmban shembuj të shumtë të sipërfaqes si: goditje me çekiç (lëvore portokalli), sipërfaqe e strukturuar ose e lëmuar.

Noraplan® mund të furnizohet si në pllaka ashtu edhe ne rollna dhe ofron palеte të gjërë të ngjyrave, me sipërfaqe të paprofiluar të shtresës së dyshemese nga goma.

                                      

 

 .
.

Idninaprom DOO Skopje
Bul.she.Kliment Ohridski 20a/6
1000 Shkup, Republika e Maqedonisë
Tel/fax: +389-2-3222501
Tel: +389-2-3224210
E-mail:info@idninaprom.com.mk

 

Веб страницата користи колачиња (cookies) за да Ви овозможиме најдобро корисничко искуство. Прочитај повеќе.