Подни брисачи 3M® Nomad®, ефикасен начин за спречување на влегување на прљавштината во внатрешноста на објектот и одржување на нивната хигиена. Се испорачуваат по мерка, и можат да се монтираат како во веќе подготвени отвори за нивно сместување или слободно поставени и порабени со специјална лајсна. Подните брисачи ги има во голем број на бои.


                                  
 .
Nomad Terra
 Nomad Aqua Nomad Optima


 

 .
.

Иднинапром ДОО Скопје
Бул.св.Климент Охридски бр.20а/6
1000 Скопје, Република Македонија
Tел./факс: +389-2-3222501
Тел.: +389-2-3224210
Е-меил: info@idninaprom.com.mk

Веб страницата користи колачиња (cookies) за да Ви овозможиме најдобро корисничко искуство. Прочитај повеќе.