Fshirës dyshemeje 3M® Nomad®, mënyrë efikase e parandalimit të hyrjes së ndotësirave në brendinë e objektit dhe mbajtjen e higjienës së tij. Furnizohen sipas masës dhe mund të montohen si në veçmë hapjet e përgatitura për vendosjen e tyre ose mund të jenë lirshëm të vendosura me kornizë me dërrasë speciale. Zgjedhje e madhe e ngjyrave.


                                  
 .
Nomad Terra
 Nomad Aqua Nomad Optima


 

 .
.

Idninaprom DOO Skopje
Bul.she.Kliment Ohridski 20a/6
1000 Shkup, Republika e Maqedonisë
Tel/fax: +389-2-3222501
Tel: +389-2-3224210
E-mail:info@idninaprom.com.mk

 

Веб страницата користи колачиња (cookies) за да Ви овозможиме најдобро корисничко искуство. Прочитај повеќе.