Në asortimentin tonë ofrojmë lloje të ndryshme të allçi: allçi e derdhur (përfundimtare dhe formatizer allçi), allçi për dysheme tekstili, allçi për PVC dysheme, allçi shkallore për dysheme vinile dhe dysheme tekstili.

Kualiteti i secilit montim mvaret nga kualiteti i materijaleve përcjellëse (ngjitës, masa për drejtim etj). IDNINAPROM për nevojat e monterëve ofron edhe këto materijale përcjellëse me kualitet të lartë, si dhe materijale tjera për korigjimin e dyshemeve dhe zgjidhjen e problemeve të ndryshme të cilat mund të paraqiten nëpër objekte.


                                                                    

 

Покрај испораката и инсталирањето на подни облоги, Иднинапром има развиено неколку производи за домашен и медицински ентериер.

 

 .
.

Idninaprom DOO Skopje
Bul.she.Kliment Ohridski 20a/6
1000 Shkup, Republika e Maqedonisë
Tel/fax: +389-2-3222501
Tel: +389-2-3224210
E-mail:info@idninaprom.com.mk

 

Веб страницата користи колачиња (cookies) за да Ви овозможиме најдобро корисничко искуство. Прочитај повеќе.