IDNINAPROM gjithmonë ka qenë e drejtuar kah ajo se kualiteti i materijalit patjetër të jetë i shoqëruar edhe me montim kualitativ dhe realizim të të njejtit. Për këtë shtresat e dyshemeve i montojmë shumë kujdesshëm duke pasur kujdes te secili detaj me çka do të arrihej efekt optimal në pajtim me dëshirat e klientëve tanë.


                                          
 .
Project para zbatimit
Pas zbatimit të projektit


Me ne montimi i shtresave të dyshemeve është i lehtë, thjeshtë dhe pa stres për klientin. Secili objekt për ne është i veçantë. Ne me vëmendje trajtojmë secilin projekt tuaj, pa marrë parasysh a është i madh apo i vogël dhe pa marrë parasysh a bëhet fjalë për dysheme tekstili, vinile, nga goma ose dysheme të ngritura.

Gjatë kësaj vëmendje të madhe kushtojmë tek afatet tuaja dhe buxheti i planifkuar. Për gjithë këtë disponojmë me kuadër profesionist dhe të edukuar i cili në mënyrë profesionale do t’ju përgjigjet kërkesave tuaja.

Japim garanci për punët e realizuara.

 

 .
.

Idninaprom DOO Skopje
Bul.she.Kliment Ohridski 20a/6
1000 Shkup, Republika e Maqedonisë
Tel/fax: +389-2-3222501
Tel: +389-2-3224210
E-mail:info@idninaprom.com.mk

 

Веб страницата користи колачиња (cookies) за да Ви овозможиме најдобро корисничко искуство. Прочитај повеќе.