MERO® системот на подигнат под
е флексибилен поден систем за сите модерни градби и нивни внатрешни просторни планирања, со многу предности. MERO® подигнатиот под нуди решение на приближно 95% за инсталирање на различни видови на бизнис и комуникациски линии.Главни предности на MERO® системот на подигнат под се: брз пристап без нарушување на работниот процес, доволен простор за надоградување на инсталациите, сува монтажа која овозможува употреба веднаш по инсталирањето, економична употреба на внатрешниот простор, можност за употерба на ниска конструктивна висина кај реновирањето на стари објекти.
Типови на системи на подигнатиот под кој ги нуди MERO® се:

- Тip 2 Трансформатори и високо оптоварени површини
- Tip 3 Метални плочи
- Тip 4 Подигнат под за чисти соби
- Тip 5 Дрвени плочи (стандарден тип)
- Тip 6 Минерални плочи (на база на гипс)

Покрај овие основни системи MERO® системот на подигнат под нуди и различни додатоци како: панели за вентилација, панели со приклуќници, стаклени плоќи, паркетни плочи, водилки на кабли, подно греење на подигнат под, скалила, системи за огнена бариера или звучна изолација и сл.


Подигнатиот под Д-75
е домашен производ развиен од Иднинапром и е наменет за нископрофилен подигнат под со висина во меѓупросторот од 75 мм. Предноста на овој под е брзата и едноставна монтажа, нема чувство на низок плафон и можно
ст за избор на горниот завршен материјал. Конструкцијата на Д-75 подигнатиот под е: пластични постаменти, плоча од оплеменета иверица или челична плоча и завршна обработка по желба на инвеститорот (текстилна подна облога во плочи, ПВЦ, гума и сл.)


 

 .
.

Иднинапром ДОО Скопје
Бул.св.Климент Охридски бр.20а/6
1000 Скопје, Република Македонија
Tел./факс: +389-2-3222501
Тел.: +389-2-3224210
Е-меил: info@idninaprom.com.mk

Веб страницата користи колачиња (cookies) за да Ви овозможиме најдобро корисничко искуство. Прочитај повеќе.