Противклизни траки 3M® Safety Walk, за широка намена за избегнување на несакани повреди настанати од пролизгување на мазни лизгави внатрешни површини или влажни и замрзнати надворешни површини. Монтажата е лесна и едноставна поради системот на самолепливост. Во случај на поголема оптовареност се препорачува користење на специјален прѕирен кит, кој се нанесува по краевите на траката.


                                  


 

 .
.

Иднинапром ДОО Скопје
Бул.св.Климент Охридски бр.20а/6
1000 Скопје, Република Македонија
Tел./факс: +389-2-3222501
Тел.: +389-2-3224210
Е-меил: info@idninaprom.com.mk

Веб страницата користи колачиња (cookies) за да Ви овозможиме најдобро корисничко искуство. Прочитај повеќе.