Infloor
е германски производител на висококвалитетни текстилните подни облоги во ролни наменети за деловни простори и хотели. На просторот му даваат посебен белег со својот квалитет и дезен. Теписоните од Infloor ги исполнуваат највисоките стандарди на заштита на животната средина. Тоа го докажува и добиената етикета за животна средина "Blue Angel".


Infloor има голем избор на различни дезени, наменети во различни простори. Од програмите на дезени посебно се истакнува колекцијата Impuls кој дава голема слобода во изборот на дезенот и боите, бидејќи овозможува принт-дезен по ваш избор, како и избор на квалитетот на теписонот на текстилниот дел.

                                                    


Heuga е синоним за престиж кај текстилните подни облоги во плочи. Нивната висока трајност, извонредна димензионална стабилност и широката палета на дезени, овозможува лесна монтажа, еднообразен изглед и уникатност на секој под. Демонтажата и повторната употреба со нов дезен е едноставна и со минимални дополнителни вложувања. Heuga текстилните подни облоги во плочи се со топлотна и звучна изолација, огноотпорни, антистатски и електропроводни (Computer guard IBM Certificated), антифунгални и антибактериски, отпорни на кастор столици, со висока чвоража на ткаење. Високата димензионална стабилност ја овозможува специјално патентираната позадина Graphlex, што овозможува инсталирање без потреба од лепење.

                                      

 

 .
.

Иднинапром ДОО Скопје
Бул.св.Климент Охридски бр.20а/6
1000 Скопје, Република Македонија
Tел./факс: +389-2-3222501
Тел.: +389-2-3224210
Е-меил: info@idninaprom.com.mk

Веб страницата користи колачиња (cookies) за да Ви овозможиме најдобро корисничко искуство. Прочитај повеќе.