Во нашиот асортиман нудиме различни видови на лајсни: холкер лајсни (завршна и форматизер лајсна), лајсни за текстилна подна облога, лајсни за ПВЦ подна облога, скални лајсни за винилни и текстилни подни облоги. 

Квалитетот на секоја монтажа зависи од квалитетот на пратечките материјали (лепаци, маси за порамнување и сл.). ИДНИНАПРОМ ги нуди и овие пратечки материјали со висок квалитет, како и други материјали за корекција на подовите и решавање на различни проблеми кои можат да се јават при монтажа на подните облоги.


                                                                    

 

Покрај испораката и инсталирањето на подни облоги, Иднинапром има развиено неколку производи за домашен и медицински ентериер.

 

 .
.

Иднинапром ДОО Скопје
Бул.св.Климент Охридски бр.20а/6
1000 Скопје, Република Македонија
Tел./факс: +389-2-3222501
Тел.: +389-2-3224210
Е-меил: info@idninaprom.com.mk

Веб страницата користи колачиња (cookies) за да Ви овозможиме најдобро корисничко искуство. Прочитај повеќе.