ИДНИНАПРОМ од секогаш била насочена кон тоа да квалитето на подните облоги мора да биде подржан и со квалитетна монтажа и изведба на истиот. подните облоги ги монтираме темелно и внимателно, запазувајки го секој детал како би постигнале оптимален ефект во склад со желбите на нашите клиенти.


                                          
 .
Објект пред изведбата Објект после изведбата


Со нас, монтажата на подните облоги е лесна, едноставна и без стрес за клиентот. Секој проект за нас е посебен. Ние со внимание го третираме секој ваш проект, без разлика дали е голем или мал и без разлика на тоа дали се текстилни, винилни, гумени или подигнати подови. При тоа обраќаме големо внимание на вашите рокови и планиран буџет.

ИДНИНАПРОМ има професионален и едуциран кадар кој професионално ќе одговори на вашите барања.

Даваме гаранција за изведените работи.

 

 .
.

Иднинапром ДОО Скопје
Бул.св.Климент Охридски бр.20а/6
1000 Скопје, Република Македонија
Tел./факс: +389-2-3222501
Тел.: +389-2-3224210
Е-меил: info@idninaprom.com.mk

Веб страницата користи колачиња (cookies) за да Ви овозможиме најдобро корисничко искуство. Прочитај повеќе.